Reinie Mäkel – van Luttikhuizen

Na 21 jaar gewerkt te hebben in de gezondheidszorg, laatstelijk als teamleider/case-manager, ben ik weer gaan studeren omdat ik een baan in het onderwijs wilde. Nadat ik mijn PABO met succes had afgerond heb ik daarna tevens de 2e graads HBO opleiding van Gezondheidszorg en Welzijn aan de Noordelijke Hogeschool te Leeuwarden behaald, waardoor ik ook bevoegd ben in het voortgezet onderwijs, onder meer voor de vakken voedingsleer en dieetleer. Tevens verzorg ik lessen Biologie in het Voortgezet Onderwijs.

Mede gezien mijn opleiding, maar ook in het belang van mijn eigen gezonde voeding en gewicht, ben ik mij gaan interesseren in verantwoorde, eerlijke en blijvende gewichtsbeheersing.

Daarbij heb ik gezien dat voeding en daarmee ook de gevolgen van verkeerde voeding, vaak in de vorm van eetbuien, obesitas en overgewicht, inmiddels een wijdverbreide problematiek geworden is.

Als voedings- , ervaringsdeskundige en gecertificeerd Power Slim Coach, vind ik het telkens weer een uitdaging om mensen te helpen en te begeleiden in het (soms moeilijke) traject van gewichtsbeheersing.

Maar wat is het fijn om samen met mijn cliënten de positieve resultaten van het Power Slim programma te mogen vieren!

Reinie is bereikbaar op nummer 0591-769027 of via Reinie@jouwlijn.nl . Kiest u voor begeleiding door Reinie, dan kunt u in principe alleen in de avonduren afspreken.

 

Robert Mäkel – van Luttikhuizen

Naast een langjarige carrière in de jeugdhulpverlening en laatstelijk als bevoegd leraar in het Voortgezet Speciaal Onderwijs, kreeg ik, mede dankzij de interesse en motivatie van mijn vrouw, steeds meer belangstelling voor voeding, afslanken en gewichtsbeheersing.

Sinds kort heb ik dan ook met goed gevolg de Basic Academy aan de Power Slim Academy volbracht, waardoor ik mij gecertificeerd Power Slim Coach mag noemen.

Samen met mijn vrouw zijn wij onze praktijk Jouw Lijn en Power Slim Center in Valthe gestart. Wij werken met het succesvolle eiwitrijke en koolhydraatarme Power Slim.

Van ons mag u een eerlijk en betrouwbaar advies verwachten.

Afvallen doet u niet alleen, dat doen we samen!

Robert is bereikbaar op nummer 0591-769027 of via Robert@jouwlijn.nlAls u kiest voor begeleiding door Robert kan dit zowel overdag als 's avonds.

Contact

Jouw Lijn
Leemkuilenweg 11
7872 PZ Valthe

0591-769027
Info@jouwlijn.nl

 

 

{google_map} Leemkuilenweg 11, Valthe, Nederland {/google_map}

 

Contact

Jouw Lijn
Leemkuilenweg 11
7872 PZ  VALTHE

0591-769027
info@jouwlijn.nl

Overige informatie

Kamer van Koophandel: 04057683

BTW nr: NL 0745.08.830.B.01

Bankrelatie: Ing/postbank: NL04 INGB 0008662630

Joomla Templates - by Joomlage.com